Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na Tanirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam padmakav3 i jak go odpalam to zmienia bony co około 10 sekund jakiej szybkości bym nie ustawił, nie wiem czym to jest spowodowane.. więc proszę aby mi ktoś wyjaśnił w czym leży problem albo po prostu dał jakiegoś działającego tam bs-a, najlepiej takiego co zmienia bony w kilku itemkach.

Daje lajki

Opublikowano

' Jeszcze dobrze serwer nie wystartował a wy , już bs'a chcecie poczekajcie aż do moda dodadzą ;> '

Free 5% ;3

Opublikowano

Próbowałem, to przez pythona się da normalnie, ale mozolnie idzie tak po 1 itemku robić.. To równie dobrze teraz mógłby ktoś dodać i udostępnić, bo ja się nie znam i nie chce sobie kompa plikami do tego procederu kompa zawalać, a może się ktoś tym zajmuje i większego problemu mu to nie sprawi.

Opublikowano

Innego nie ma, bo bug fix działa źle na padmaku, że zwalnia i tak w pewnym momencie. Ten w pythonie jak i kamermodzie jedynie jeden item, więc tylko ten co masz jest maksymalny ew. ten od padmakaale będzie wolno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...